GÜNCEL

Hadi Özışık üstüne basa basa anlattı İsmail Saymaz bakın nereye takıldı!

Habertürk ekranlarına konuk olan İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ile gazeteci İsmail Saymaz arasında gergin anlar yaşandı. Saymaz'ın Trump'ı kastederek 'Başka ülkenin lideri beni aşağılayamaz' sözleri sonrası stüdyo karıştı.

Hadi Özışık üstüne basa basa anlattı İsmail Saymaz bakın nereye takıldı!

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Habertürk ekranlarında  Nedir Ne Değildir programında Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu. Gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerin yapıldığı programa Özışık ve gazeteci İsmail Saymaz'ın arasındaki gerginlik damga vurdu.

Saymaz'ın "Kılıçdaroğlu'nun demeçleri kadar Trump'ın aşağılayıcı tavrına zaman ayırmıyorsun" sözlerine Özışık "İki dakikada vicdansızlık yapıyorsun" cevabını verdi. Özışık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyarette 'Bedelini bir gün gelecek ağır ödeyeceksiniz' sözlerine vurgu yaptı.

İşte Hadi Özışık'ın açıklamalarından önemli satır başları:

"BASIN TOPLANTISI ÖNÜNDEKİLERE TAKILIP KALDIK"

 Ben dün akşam şöyle ifade kullandım. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüşmeden sonra TIR'lar dolu kazanımlarla Türkiye'ye gelse Erdoğan eli boş geldi diyecekler' dedim. Basın toplantısı önündekilere takılıp kaldık. Erdoğan oraya neden gitti? Türkiye-ABD kriz yaşadı.Özellikle muhalefetin diline doladığı mektup...

"TÜRKİYE'DE YAPILAN YORUMLARA BAKIYORUZ"

Şimdi Erdoğan ortaya teröristleri almaya gitmediğine göre gitmesin tartışması yaşadık. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'ye haklılığımızı anlatmaya gitmesi gerektiğini söyledim. Bakıyoruz Türkiye'de yapılan yorumlar sanki Erdoğan oraya gitti hiçbir şey yapmadı. Mektup takdim edildi ifadesi olmamalıydı yorumları yapılıyor.  Bizim insanımız orada yaşananları 'Senatörler geldi Erdoğan'ı sorguladılar' yorumu yaptılar. Trump'ın önüne bir video koydu Erdoğan 'Bu adam terörist' dedi. Biz gazeteciler olarak gördüklerimizi anlatırız.Bu tarihi andı.Bizim gazeteci arkadaşımızı linç ettiler. Trump Hilal Kaplan'ı rezil etti ifadeleri kullandılar. 

ÖZIŞIK'TAN SAYMAZ'A: VİCDANSIZLIK YAPIYORSUN

Gazeteci Hilal Kaplan'ın ABD Başkanı Donald Trump'a sorduğu soruya Trump'ın verdiği cevabın Türkiye'yi rencide ettiğini söyleyen İsmail Saymaz'a, İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'tan itiraz geldi. Özışık, "Keşke Türkiye'de senin cumhurbaşkanına ağır sözler kullanıldığında da rencide olabilseydin. Keşke sürekli HDP'lilerin bilmem kimlerin gönderdiği mektuplardan rencide olsaydın." dedi.

İsmail Saymaz'ın "Başka ülkenin lideri beni aşağılayamaz"  sözleri sonrası stüdyoda ortam gerildi.

Saymaz'ın "Kılıçdaroğlu'nun demeçleri kadar Trump'ın aşağılayıcı tavrına zaman ayırmıyorsun" sözlerine Özışık "Sen nasıl iki dakikada vicdansızlık yapıyorsun Trump'ın aşağılık mektubu yüzünden kavga çıktı. Diplomaside iade diye bir şey yok.  o mektuba anında yanıt verildi. Operasyon kararı 5 Ekim'de alındı o mektup gelmesine rağmen operasyon yapıldı bitti. Mehmet Akif program yapıyor birimiz mail atabiliriz. İlla sen Trump'ın açıklamasına mı takıldın sen. Erdoğan o videoyu gözüne sokarak terörü destekliyorsun dedi. Üç kez üst üste Erdoğan'a diyor ki 'şeref duydum' gelmenizden. Türkiye'nin terörle mücadelesini anlattı. FETÖ'yü anlattı. En önemli ifade şuydu 'Bedelini bir gün gelecek ağır ödeyeceksiniz' dedi. Yabancı medya ne dedi bunlara bakalım." cevabını verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar