GÜNDEM

Haberlerin kralı Cem Yılmaz oldu...

MTM verilerine göre Ekim ayında en fazla haber olan isim Cem Yılmaz olurken, ikinci sırada Acun Ilıcalı yer aldı...

Haberlerin kralı Cem Yılmaz oldu...

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırmayla göre en fazla haber olan isimler belli oldu.

Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı rapora göre, ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2 bin 445 haberle listenin ilk sırasında yer aldı.

Cem Yılmaz, sosyal medya hesaplarından Ocak ayından itibaren stand up gösterilerine başlayacağını duyururken Ebru Şallı ile olan beraberliğinin bitip bitmediği de medyada öne çıkan haberler arasında yer aldı.

ACUN HAKKINDA 2 BİN 288 HABER YAPILDI

Listenin ikinci sırasında yer alan Acun Ilıcalı, 2 bin 288 habere konu oldu.

Birbirinden başarılı programlara imza atarak adından söz ettiren başarılı yapımcı, yeni sezonda Survivor’da yarışacak ünlü isimlerle ilgili iddialar yine çok konuşuldu.

Son dönemlerde ismi sıkça duyulan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile sürpriz buluşmasının ardından paylaştığı fotoğrafla Kerimcan Durmaz’ın Survivor’da yarışacağı söylentileri sosyal medya da olduğu kadar basında da ilgi gördü.

ÜÇÜNCÜ SIRADA YILMAZ ERDOĞAN VAR

Listenin üçüncü sırasında Yılmaz Erdoğan, 2 bin 116 haberle yer aldı. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve oynadığı son filmi “Ekşi Elmalar” izleyiciyle buluştu. Filmin oyuncu kadrosunda Şükran Ovalı, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden ve Şükrü Özyıldız yer alıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar