GÜNDEM

Haberciler Platformu'ndan MHP'li Başkana kınama

MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’in, gazetecileri tehdit etmesi üzerine Haberciler Platformu bir kınama mesajı yayınlandı.

Haberciler Platformu'ndan MHP'li Başkana kınama

Aydın Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin, kendisine yer ayrılmaması yüzünden olay çıkardı ve bir kişiye saldırdı. Keskin, olayı görüntüleyen gazetecileri de ölümle tehdit etmişti. Haberciler Platformu'ndan gazetecilere saldırıya kınama geldi. 

HABERCİLER PLATFORMU'NDAN KINAMA

Aydın’ın Nazilli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’in,  karıştığı bir saldırı olayından sonra gazetecileri “Bu haber çıkarsa papaz oluruz. Önce aklınızı sonra canınızı alırım” diye tehdit ettiğini esefle öğrendik.

Haberciler platformu olarak hem de böylesine anlamlı bir günde gazetecilere karşı yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, platform olarak arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu duyuruyoruz.

Tehdit ve saldırıya maruz kalan gazeteci arkadaşlarımıza da hukuki destek dahil her türlü yardımı yapacağımızı, çirkin olayın da takipçisi olacağımızı ilan ediyoruz.

Hiç kimsenin kamuoyunun aydınlatılmasına pranga vurmaya gücü yetmeyecektir. Bilinmelidir ki bu tür çirkin saldırılar bu kutsal mesleği icra eden hiçbir arkadaşımızı engelleyemeyecektir. Kamuoyunu bilgilendirme ve toplumu bilinçlendirme adına zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirme çabası içerisinde olan meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar