ALKIŞ

Gürkan Hacır Alkış

TV100'deki Taksim Meydanı programının moderatörü Gürkan Hacır, yaptığı yayınlarla alkışı hakkeden isim oldu. Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı programına konuk alan Gürkan Hacır, sorduğu soruyla gündemi belirleyen isim oldu.

Gürkan Hacır    Alkış

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Karar gazetesine verdiği röportajda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması durumunda kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıklamıştı. 

TV100'deki Taksim Meydanı'nda Gürkan Hacır'ın konuğu olan Lütfü Savaş, karşısındaki gazetecilerin sorularına tek tek cevap verdi. Savaş tam yayından ayrılacağı sırada, Gürkan Hacır'dan bomba bir soru geldi:

- Siz aday olursanız kazanacağınıza inanıyor musunuz?

Lütfü Savaş'ın cevabı geceye damga vurdu ve gündemi belirledi:

- Kazanmaya alışık olanlar kazanır.

İşte tam bu noktada Gürkan Hacır devreye giriyor, sorusunun cevabını tekrar almak istiyor. Lütfü Savaş'ın cevabı aynıdır, "Kazanmaya alışık olanlar kazanır."

Gürkan Hacır haberi yakalamıştı. 
Lütfü Savaş "kazanmaya alışık" dediği için... bu lafın ucu Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunuyordu. Çünkü Kılıçdaroğlu hiç bir seçimi kazanamamıştı. Erdoğan ise girdiği her seçimde zaferle çıkmıştı. Gürkan Hacır "Kazanama alışkanlığı olmayan kazanamaz mı?" dediğinde, Lütfü Savaş söylediklerinin nereye vardığını anlamıştı ama iş işten geçmişti...

Yani Gürkan Hacır, gazetecilik diliyle malı kapmış ve alkışı çoktaaan hakketmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar