GÜNÜN YOUTUBERI

Günün Youtuberı Orhun Işıtmak

Türkiye'nin en çok abonesi bulunan Youtube kanallarından birisine sahip olan Orhun Işıtmak dünyaevine girdi. Sevgilisi Merve Yorgancılar ile evlenenen ünlü Youtuber nikah töreninden kareleri sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Bizde Orhun Işıtmak'ı tebrik ediyor, günün Youtuberı ilan ediyoruz.

Günün Youtuberı Orhun Işıtmak

Orkun Işıtmak, sevgilisi Merve Yorgancılar ile evlendi. Çiftin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.YouTuber Orkun Işıtmak, bir süredir aşk yaşadığı Merve Yorgancılar ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz sene nişanlanan çift, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Mutluluğa "Evet" diyen ikilinin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Takipçileri çifte tebrik mesajları yağdırdı.25 yaşındaki Orkun Işıtmak, geçtiğimiz sene mart ayında nişan töreninden kareleri, "Lütfen nazar değmesin. 'Bu YouTuber, buna bir şey olmaz' deyip, kahveme acı biber koydular..." ifadeleriyle paylaşmıştı. Bizde gazeteciler.com olarak Orhun Işıtmak'ı tebrik ediyor, günün Youtuberı ilan ediyoruz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar