GÜNÜN YOUTUBERI

Günün Youtuber'ı Cüneyt Özdemir

Türkiye'nin en çok izlenen Youtuber sıralamasında 1. sırada yeralan Cüneyt Özdemir son günlerde Faruk Bildirici'nin hedefinde. Buna rağmen cesur yayınlarına devam ediyor, sözünü sakınmadan yoluna devam ediyor.

Günün Youtuber'ı Cüneyt Özdemir

Türkiye sıralamasında en çok izlenen Youtuber olarak 1. sırada yer alıyor Cüneyt Özdemir... Hem de gazeteci Faruk Bildirici'nin titiz çalışması sonucu bu koltukta oturmayı hak ediyor. 

Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yaklaşık 30 kişi çalıştırıyor ve tek gelir kaynağı ise reklam... Google reklamlarının haricinde, Cüneyt Özdemir bir patron olarak çalışanlarını korumak, şirketini ayakta tutmak, kısacası ayakta kalabilmek için özel ve kamu firmalarıyla işbirliği de yapıyor ve bunu kendi kanalından şeffaş bir şekilde açıklıyor. 

Yapılan haksız saldırılara da, "vız gelir tırıs gider" sözleriyle cevap veriyor ve yeniden işine odaklanıyor. İşte bu yüzden Cüneyt Özdemir'i günün Youtuber'ı seçiyoruz. 

Not: Firari FETÖ'cü Cevheri Güven'in Cüneyt Özdemir'in gelir modelini diline dolamasını anlamak zor değil çünkü bir karın ağrısı var. Cüneyt Özdemir'le Can ciğer kuzusu olmadığı için söyledikleri normal. Ama Faruk Bildirici'nin benzer bir dille Cüneyt Özdemir'i hedef alması anlaşılır gibi değil. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar