GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün yazarı Sevilay Yılman

Elazığ depremi sonrası herkes yaraları sarmak için seferber oldu. Deprem vesilesi ile 'kriz yönetiminde' başarılı sonuçlar aldığımızın, organize olduğumuzun görüldüğünü söyleyen Yılman "Zamanı geldiğinde eleştiriyorsak yeri geldiğinde de alkışlamasını bilelim ki adil olabilelim, eleştirilerimiz de anlamlı olabilsin..." diyerek günün yazarı olmayı hak etti.

Günün yazarı Sevilay Yılman

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, depremin ardından gerek enkaz altındakilerin kurtarılması yönünde verilen çabaları, gerekse hem Elazığ hem de Malatya’da afetzedeler için yapılan yardım ve destekleri takdir etmek gerektiğini söyledi.

Devlet ve millet olarak 'risk yönetimindeki' zayıflıklarımızı yılladır eleştirdiğimizi söyleyen Yılman, "Ama Elazığ ve civarında yaşanan deprem vesilesi ile gördük ki; biz de artık “kriz yönetiminde” başarılı sonuçlar alabiliyoruz, organize olabiliyor ve görev dağılımlarını hiç aksatmadan yapabiliyoruz... Her şeyden daha da mühimi milletçe birbirimize kenetlenip fedakarca dayanışmamızı yapabiliyoruz..." dedi.

Tüm görevlileri tebrik eden Sevilay Yılman,  "Zamanı geldiğinde eleştiriyorsak yeri geldiğinde de alkışlamasını bilelim ki adil olabilelim, eleştirilerimiz de anlamlı olabilsin..." diyerek günün yazarı olmayı hak etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar