GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Günün televizyoncusu Mehmet Akif Ersoy

Habertürk'te yıldızı her geçen gün parlayan Mehmet Akif Ersoy, yaptığı programlarla izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Çünkü bazı trol programcılar gibi, konuklarını dövmeden, hakaret etmeden, saygı çerçevesi içerisinde ağırlıyor ve sorularını da bu ölçülerde soruyor.

Günün televizyoncusu Mehmet Akif Ersoy

Didem Yılmaz'la birlikte Ekrem İmamoğlu'nu ağırlamıştı, araya girmese, sorusunu doğru sormasa... yaşanacakları hiçbirimiz kestirememiştik o tarihlerde... Bugüne baktığımızda Habertürk ekranında hergün kendisiyle yarışıyor adeta... Programlarında kavgaya fırsat vermeden, kendisi de saygıda kusur etmeden konuklarına her soruyu özgürce sorabiliyor. 

Sözde değil, özde gazeteci ve televizyoncu olduğu için, yeri ve zamanını ölçerek biçerek sorularını soruyor. Geçen haftaki konuğu CHP'li Engin Altay'dı... Dedik ya konuğunu bazı trol televizyoncular gibi dövmeden ağırlıyor diye... Engin Altay'ı da dövmedi ama dövmekten beter etti diyebiliriz. Çünkü Engin Altay o ekrana çıkarken, dersine çalışmamıştı, her şeyden bihaberdi. Yenikapı'daki araçlarla ilgili konuşuyordu ama ne konuştuğu belli değildi. Mehmetk Akif Ersoy işte o Engin Altay'ı severek renkten renge soktu... Öyle ki bir daha ekranlara çıkamaz hale getirdi diyebiliriz. Bizim gözlemimiz ve izlemlerimiz bu yönde, katılmayabilirsiniz tabii ki... 

Özeti Mehmet Akif Ersoy, günden güne başarılı televizyonculuk kariyerine bir yensini ekliyor ve günün televizyoncusu olmayı hakediyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar