GÜNÜN MUHABİRİ

Günün muhabiri Kenan Kıran

Uzun süredir Sabah gazetesi muhabiri Kenan Kıran'ın ismini yaptığı özel haberlerde görüyoruz. Diyarbakır, Mardin ve Van Belediyeleri'ne kayyum atandıktan sonra, muhalefet kanadı görevden alınan belediye başkanlarının terörle iltisaklı olmadığını savundu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve tabii ki AK Parti iktidarına yüklendi.

Günün muhabiri Kenan Kıran

Kenan Kıran bu eleştirilerden yola çıkarak, Diyarbakır, Mardin ve Van belediyelerine kayyum atandıktan hemen sonra harekete geçti. Titiz bir çalışmadan sonra bölgede yaşananları, daha doğrusu iş başından uzuklaştırılan belediye başkanlarının teröre nasıl destek verdiklerini bir bir ortaya koydu. Sabah gazetesinde günün haberi olarak yayımlanan ve büyük ses getiren Kenan Kıran haberi muhalefetin tezlerini çürüteceği gibi, iktidarın da elini güçlendiriyor. 

Kenan Kıran'ın bu haberi Gazeteciler.com'u elbette ilgilendirmiyor, iktidarın eli güçlenmiş, muhalefet zor durumda kalmış... bizim alanımız bu değil. Biz yapılan haberi ve sürekli Sabah'ta imzası özel haberlerde yer alan Kenan Kıran'la ilgiliyiz. Türk toplumunu aydınlatmanın karşılığı olarak kendisini "Günün Muhabiri" seçiyoruz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar