GÜNÜN MUHABİRİ

Günün muhabiri Ercan Öztürk

Ercan Öztürk'ün haberine göre tarafların bilgisine başvuran Cihaner, Genel Merkez'e gitti.

Günün muhabiri Ercan Öztürk

Beşiktaş Belediyesi'ndeki yolsuzluk haberlerinin üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ocak 2018'de iddiaların araştırılması için komisyon kurmuş, başına da eski İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner'i getirmişti.

İşte o dönemde gerçekleşen görüşmelerin detaylarına Akşam gazetesinden Ercan Öztürk ulaştı.

Ercan Öztürk'ün haberine göre tarafların bilgisine başvuran Cihaner, Genel Merkez'e gitti. Kılıçdaroğlu ile görüşen Cihaner, "Bazı Genel Başkan yardımcılarına düzenli para veriliyormuş. İhaleler çok sıkıntılı" deyince Kılıçdaroğlu "İddiaları, tarafların anlattıklarını dosya haline getirin. Bu olayın üzerine sonuna kadar gideceğiz" şeklinde cevap verdi..

Cihaner, hazırladığı dosyayı belgeleriyle birlikte Kılıçdaroğlu'na sundu. "İddialar doğru. Belgeler dosyada. Kesin ihraç gerekiyor" diyen Cihaner'e Kılıçdaroğlu, "Gerekeni yapacağım" yanıtını verdi. Ancak gereken yapılmadı. Kendi durumunu bilen bazı genel başkan yardımcılarının verilecek kararı engelledikleri Cihaner'in kulağına gitti. Kılıçdaroğlu bu iddiaları iyice araştıracağını söylese de, aradan bir yıl geçmesine rağmen dosyayla ilgili bir işlem yapılmadı..

CHP'de yaşanan bu olayları yeniden gündeme getiren ve iddialarla ilgili dosya olmasına rağmen işlem yapılmadığı haberi CHP'yi karıştıracak gibi. Hem de CHP iktidara sürekli bu tür iddialarla yüklenirken...

Ercan Öztürk bu haberiyle günün muhabiri oluyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar