GÜNÜN MUHABİRİ

Günün muhabiri Aykut Küçükkaya

Cumhuriyet Genel yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya "kırık sandalye" kulis haberiyle günün en çok konuşulan haberlerinden birine imza attığı için günün muhabiri oluyor. 

Günün muhabiri Aykut Küçükkaya

Beştepe'de İmamoğlu'nun saldalyesinin kırılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aralarında geçen diyalog günlerdir konuşuluyor.

Gazeteciler için bu konunun "seksi bir haber" malzemesi olduğunu kabul edelim.

Dolayısıyla bir süre daha bu kırık sandalye meselesi gündemden düşmez.

Abdulkadir Selvi bugün kırılan sandalyenin Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminden kaldığı bilgisini paylaştı.

Cumhuriyet'in manşetinde ise Aykut Küçükkaya'nın kulis haberi vardı.

Kırık sandalye olayına ilişkin ilginç bir diğer ayrıntıyı Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, verdi.  Küçükkaya bugünkü köşe yazısında, Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü'nün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için Kandilli'de verdiği davette Beştepe'de yaşanan 'kırık sandalye' olayının gündeme geldiğini yazdı.

Küçükkaya, İmamoğlu'nun Beştepe'deki ‘kırık sandalye’ olayına göndermede bulunarak "Sandalyesi sallanıyor dediler, senin de koltuğun sallanıyor"dediğini ve sözlerinin salonda büyük alkış aldığını aktardı.

Tabiki Aykut Küçükkaya bu kulis haberiyle günün en çok konuşulan haberlerinden birine imza attığı için günün muhabiri oluyor. 

Fakat Küçükkaya'nın haberini okuyunca insanın aklına "İmamoğlu bu cevabı Beştepe'de Erdoğan kendisine "sandalyeyi kırdın" dediğinde neden vermedi acaba?" diye de gelmiyor değil. 

Zira o gün Cumurbaşkanı Erdoğan'a "ikinci defa oturduğumda daha sağlam oluyor" diyerek espri yapmayı tercih etmişti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar