GÜNÜN MUHABİRİ

Günün muhabiri Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu bir gazetecinin yapması gerekeni yaparak önce Mahsun Kırmızıgül'e sonra ortağına bu soruyu yöneltti. İşin aslını köşesinde paylaşan Ali Eyüboğlu günün muhabiri

Günün muhabiri Ali Eyüboğlu

Talat Bulut'la ilgili taciz iddialarının ardından Mahsun Kırmızıgül'ün "Mucize 2" filminde Bulut'un ye alıp almayacağı merak konusuydu. 

Geçenlerde "Mahsun Kırmızıgül Talat Bulut'a sahip çıktı" haberleri çıktı ve Talat Bulut'un filmde oynayacağı haberi her yerde yer aldı. 

Taa ki Ali Eyüboğlu konuyu muhataplarına sorana dek. Ali Eyüboğlu bir gazetecinin yapması gerekeni yaparak önce Mahsun Kırmızıgül'e sonra ortağına bu soruyu yöneltti. Kırmızıgül'den cevap gelmemiş ama ortağı bir açıklama yapmış Eyüboğlu'na. Böylece bizlerde Talat Bulut'un mahkeme kararı gelmeden Mucize 2'de oynamayacağını öğrenmiş oldu. 

Yapımcı Murat Tokat, mesajların ardından da e-postayla Ali Eyüboğlu'na şu açıklamayı yolladı:

“Ali Abicim, Bulut’la ilgili kısa açıklamam budur.

‘Mucize 2’ filminin 10 Temmuz’da başlayacağımız çekimlerini Bulut’un dizi setinde yaşadığı olaydan dolayı 5 Eylül’e ertelemek zorunda kaldık. Olayın yargıya intikal etmesinden sonra oyuncuyla ofisimizde buluştuk. Eylüle kadar yargı süreci sonuçlanır ve bu suçlamalar karşısında aklanmış olursa, kendisiyle çalışmak istediğimi, kendisinin ‘Mucize 2’de bizimle çalışıp çalışmayacağını sordum.

Bulut, dizide kendisiyle devam etmek isterlerse, orada oynayacağını, bu yüzden eylülde bizimle çalışamayacağını söyledi. Ben de kendisine ‘O zaman senin yerine başka bir oyuncuyla çalışmak zorundayız’ dedim. Yapılan bu görüşmeden sonra ben de mecburen yeni bir oyuncu arayışına girdim.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar