GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı Soner Yalçın

Muhalif yazarların en bilinen isimlerinden Soner Yalçın, iktidarı eleştirmeyi bir kenara bırakarak Kemal Kılıçdaroğlu ve solcuları hedef almıştı. Soner Yalçın bugün "Savaşa hayır, barıştan yanayız!" naraları atıp PKK'yı kucaklayan HDP ve liboşlara ayar verdi ve günün köşe yazarı olmayı hak etti.

Günün köşe yazarı Soner Yalçın

Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın, bugünkü yazısında HDP ve liboşlara "PKK'ya neden silah bırak demiyorsunuz?" diye sordu ve ikiyüzlülüğü bırakın dedi. 

Terör örgütlerine verilen desteği eleştiren Soner Yalçın, DEAŞ ve PKK'nın yaptığı aynı türden katliamlara neden farklı tepki gösterildiğini sordu. IŞİD katliamı lanetlenirken, PKK katliamı tek sözle bile neden kınanmadığını vurgulayan Soner Yalçın, "PKK'nın vahşet konusunda IŞİD'ten farkı ne?" dedi.

Ankara'da yapılan iki terör eylemine değinen Soner Yalçın ve "Her yıl IŞİD'in katliamında can verenler anılır. Ama. PKK'nın yaptığı katliam yok sayılır!" ifadelerine yer verdi.

HDP ve liboş tayfasına ayar veren, PKK'nın vahşet konusunda IŞİD'ten farksız olduğunu net bir şekilde ifade eden Soner Yalçın'ı günün köşe yazarı olarak seçiyoruz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar