GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı Sevilay Yılman

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Rus televizyonun döndüre döndüre yayınladığı o görüntülere tepkisini bugünkü köşe yazısıyla ortaya koydu. Yılman, "Dünyanın hiçbir ülkesinin liderinin ve onun kontrolünde olan bir televizyon kanalının benim ülkemin Cumhurbaşkanı’nı ve heyetini böyle aciz ve zavallı durumda gösterme hakkı yoktur!" kullandığı ifadeleri ile günün yazarı olmayı hak ediyor.

Günün köşe yazarı Sevilay Yılman

Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklettiği iddia edilen o anın görüntüleri Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ı da çıldırttı. Yılman, Putin'in dünya liderlerini bekletmeyi rutin haline getirdiğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibine yapılan saygısızlığa karşı sessiz kalmadı.

İşte Sevilay Yılman'ın günün köşe yazarı olmayı hak ettiği ifadeleri:

Naçizane fikrim küstahlıkta, terbiyesizlikte adeta nirvanaya vuran Rus TV’sine diplomatik teammüllere uygun ancak hepimizin içini soğutacak biçimde karşı bir cevap vermelidir Türkiye!

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı’na ve ülkenin iradesinde söz sahibi olan heyete yapılmış bu alçakça tavır ile ilgili bırakın da adam gibi tepkimizi gösterelim.

Bırakın da canımızı acıtan bu olayla ilgili içimizi boşaltalım.

Çünkü değil Putin’in Rusya’sının, bir televizyonunun...

Dünyanın hiçbir ülkesinin liderinin ve onun kontrolünde olan bir televizyon kanalının benim ülkemin Cumhurbaşkanı’nı ve heyetini böyle aciz ve zavallı durumda gösterme hakkı yoktur!

Olduğunu sanıyorsa da cevabını misliyle vermek boynumuzun borcudur!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar