GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı Nedim Şener

FETÖ'nün kumpasları ve hilelerini köşesinde defalarca deşifre eden Nedim Şener, bugünkü yazısında Deniz Harp Okulu ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu sınavlarında yaşanan hilenin FETÖMETRE ile ortaya çıkmasını köşesine taşıyarak günün yazarı olmayı hak ediyor.

Günün köşe yazarı Nedim Şener

FETÖ ile mücadele konusunda örnek gösterilecek isimler arasında yer alan Nedim Şener, bu kez FETÖMETRE ile deşifre olan sınav hilesini kaleme aldı. 

Nedim Şener'in "FETÖMETRE sınav hilesini ortaya çıkardı" başlıklı yazısında verdiği bilgilere göre Deniz Harp Okulu ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu sınavlarında aday numaralarının şifrelenmesi yöntemiyle yolsuzluk ve hile yapıldığı tespit edildi. 

Nedim Şener, bir binbaşının 2013 yılındaki mülakat sınavında uygulanan şifreleme yöntemini detaylı biçimde anlattığını, şifreleme ve detayların sivil imamdan geldiğini ve sahtekarlığın aday numarası üzerinden yapıldığını itiraf ettiğini aktardı.

FETÖ üyesi öğrenci adaylarına, bilgi işlemde görevli FETÖ mensupları tarafından ikinci ve üçüncü hanelerinin toplamı 9, 10, 11,12 olan aday numaraları verildiğini yazan Nedim Şener'i günün yazarı olarak seçiyoruz.

Nedim Şener'in yazısı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar