GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı, Mustafa Kartoğlu

Akşam gazetesi yazarı Mustafa Kartoğlu, bugünkü köşesinde Necip Hablemitoğlu’nun ölüm yıldönümüne iki gün kala katil zanlısının yakalandığı haberinin basına sızdırılmasına dikkat çekti. "Hablemitoğlu suikastı artık faili meçhul kalmasın" diyen Kartoğlu bu yazısı ile günün köşe yazarı oluyor.

Günün köşe yazarı, Mustafa Kartoğlu

FETÖ lideri Fethullah Gülen ve Alman Vakıfları davalarının raporlarını hazırlayan Necip Hablemitoğlu suikastının kilit isimlerinden olduğu öne sürülen eski yüzbaşı Nuri Gökhan Bozkır’ın Ukrayna’da yakalandığı haberi dün basına sızdırıldı.

Akşam yazarı Mustafa Kartoğlu, bugün köşesine Necip Hablemitoğlu suikastını taşıdı. Hablemitoğlu’nun ölüm yıldönümüne iki gün kala katil zanlısının yakalandığı haberinin basına sızdırılmasına dikkat çeken  Mustafa Kartoğlu, "Kritik önemdeki bir zanlı ile mi karşı karşıyayız yoksa hedef saptırma amaçlı bir ‘sızdırma’ ile mi?" diye sordu.

"Hablemitoğlu suikastı artık faili meçhul kalmasın" diyen Mustafa Kartoğlu, bunun sadece yargı için değil, Türkiye için önemli bir sınav olduğunu vurgaladı.

Mustafa Kartoğlu Necip Hablemitoğlu suikastının zanlısının yakalanmasına ilişkin dikkat çeken ifadeleri ile günün yazarı oluyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar