GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı Fatih Selek

Özellikle medya ile ilgili yazılarıyla bilinen Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek, bugünkü köşe yazısında ele aldığı rapçilerin durumu ve Diyarbakır'da evlatlarını PKK'nın elinden kurtarmak için eylem yapan anneleri görmezden gelen gazetecilere söyledikleriyle okurlardan tam not aldı.

Günün köşe yazarı Fatih Selek

Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek, medya ile ilgili çıkarımları, tespitleri ve eleştirileri ile farklı bir perspektif sunan bir yazar olarak karşımıza çıkıyor. Sık sık gazetecilik ile ilgili vurgularda bulunan Selek, özellikle bugün yazdığı yazı ile göz doldurdu. 

Selek bugünkü yazısında, 20 rapçinin hükümete karşı yaptığı rap klibi ile ilgili sorduğu sorularla ve yaptığı tespitlerle tam isabet dedirtti.

Fakat yazısının en önemli noktası ise ikinci bölüm olan "Başlarım sizin gazeteciliğinize" kısmıydı.

Selek, Diyarbakır'da evlatlarını PKK terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen annelerin feryatlarını duymayan veya duymazlıktan gelen gazetecilere çok sert sözlerle yüklendi. 

Cumartesi anneleri ile kıyaslayanlara ve eylem için hükümetin kapısını gösterenlere tepki gösteren Selek, günün köşe yazarı olmayı hak ediyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar