GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı Ertuğrul Özkök

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Barış Pınarı Harekatı'nı lekelemek isteyenlerin yürüttüğü kara propagandaya karşı Nusaybin'de havan saldırısı sonucu hayatını kaybeden TRT Kurdi çalışanı Gülay Demir'in babasının hikayesini kaleme aldı ve "Güya Kürt davası için savaşıyorlar değil mi, öldürdükleri insanlar da Kürtler" diyerek günün köşe yazarı olmayı hak etti.

Günün köşe yazarı Ertuğrul Özkök

Fırat'ın doğusunda başarılı bir şekilde devam eden Barış Pınarı Harekatı'na medyadaki birçok ismin desteği devam ediyor. 

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök de Barış Pınarı Harekatı başladığı günden itibaren harekata destek veren isimlerden...

Özkök "Bir sınır kasabamızdan ibret dolu cuma hikâyesi" başlıklı yazısında  Nusaybin'de havan atışı nedeniyle yaşamını yitiren siviller arasında yer alan Mehmet Şirin Demir'in dram dolu hikayesini yazdı.

Özkök, yazısında "Buyurun (YPG'nin) size ne mal olduğunu anlatan bir aile dramı..."  diyor ve YPG/PKK için "Güya Kürt davası için savaşıyorlar değil mi, öldürdükleri insanlar da Kürtler" ifadelerini kullanarak günün köşe yazarı oluyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar