GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı Candaş Tolga Işık

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, bugünkü köşesinde sosyal medyada büyük gündem olan 'Kadir olayına' yer verdi. Işık, ifadesini değiştiren Ayşe D.'ye tepki gösterdi. Candaş Tolga Işık, bu yazısı ile günün köşe yazarı olmayı hak etti.

Günün köşe yazarı Candaş Tolga Işık

Türkiye'de her gün birbirinden tuhaf olaylar yaşanıyor. Kadına şiddete tepki gösterirsiniz haksız olursunuz, tepkisiz kalırsınız haklı olursunuz...Geçtiğimiz günlerde Kadir Şeker isimli bir genç şiddet gören bir kadını kurtarmak istedi ve  mağdur edildi.

Kadir Şeker şiddet uygulayan kocasını bıçakladığı Ayşe D.'nin önce Kadir'e teşekkür etmesi, darp raporu istemesi; ardından ifadesini değiştirip kocasını savunması ve Kadir'i suçlaması, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Posta yazarı Candaş Tolga Işık da bugünkü yazısında ifadesini değiştiren Ayşe D.'ye yüklendi ve ''bu olayda burnuma pis kokular geliyor'' dedi. 

Ayşe D.'nin sevgilisi Özgür Duran için “19 suçtan sabıkası olması onu kötü biri yapmaz, ne yaptıysa uyuşturucudan yaptı.” şeklinde bir cümle kurmasına karşı çıkan Candaş Tolga Işık şu ifadeleri kullandı:

19 suçtan sabıkalı uyuşturucu bağımlısı birine ‘kötü’ denmiyor ama fen lisesi mezunu, yabancı dil konuşan, tek hayali hekim olmak olan bir çocuğa katil diyeceğiz öyle mi? Hadi ordan!

Candaş Tolga Işık bugünkü yazısıyla günün köşe yazarı olmayı hak ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar