GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Günün köşe yazarı Ardan Zentürk

Star yazarı Ardan Zentürk, bugünkü "‘Yalan haber’ ulusal güvenlik riskidir" başlıklı yazısında Rahmi Turan'ın iddiası sonrası yaşananlar için en doğru tespiti yaptı. Zentürk "Olmayan bir olayı tartıştığımızın farkında mısınız? Rahmi Turan’ın yazısında sözü edilen ziyaret ve görüşme hiç olmadı!.. İddiaların akışında yer alan şahısların söylediklerinin hiçbiri doğru değil…" ifadeleri ile günün köşe yazarı olmayı hak ediyor.

Günün köşe yazarı Ardan Zentürk

Rahmi Turan'ın "Saray'a giden CHP'li" iddiası sonrası resmen kıyamet koptu. Yalan haberin ucu neredeyse herkese dokundu...

Yalan haberin yeni bir kavram olmadığını vurgulayan Star yazarı Ardan Zentürk, dünyanın yeni kuşak siyasi liderlerinin gerçeklerle ilgilenmediğini gerçek kavramını kendi düşünceleri doğrultusunda yeniden düzenlemeyi tercih ettiklerini belirtti ve son yaşanılanları örnek gösterdi.

Ardan Zentürk, CHP bünyesinde yaşanılan son gelişmelerin bu duruma örnek olduğunu belirterek cümlesine şu ifadelerle sürdürdü:

Olmayan bir olayı tartıştığımızın farkında mısınız? Rahmi Turan’ın yazısında sözü edilen ziyaret ve görüşme hiç olmadı!.. İddiaların akışında yer alan şahısların söylediklerinin hiçbiri doğru değil… 

Ama toplumun bir kesimi, destekledikleri partinin lider kadrosunun iddiaları doğrultusunda, Erdoğan’ın böyle bir kumpas tezgahladığına inanıyor!.. 

Bu, insanlık için yeni bir süreç: Medyanın ürettiği “sanal gerçeklerin” kabul gördüğü “yalan dünyada” yaşıyoruz.

Ardan Zentürk, bugün "Olmayan bir olayı tartıştığımızın farkında mısınız?" diyerek günün yazarı olmayı hak ediyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar