GÜNDEM

Günde 6 TL taksitle anında 5.000 TL kredi veren Ziraat Bankası başvuru rekoru kırıyor

Türkiye'de acil nakit ihtiyacı hisseden vatandaşlar hızlı kanallardan başvuru yapıp hemen onay alabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştırmaya devam ediyorlar.

Günde 6 TL taksitle anında 5.000 TL kredi veren Ziraat Bankası başvuru rekoru kırıyor

Bu konuda Ziraat Bankası diğer bankaların bir adım önüne geçti. Günde 6 TL taksitle anında 5.000 TL kredi veren Ziraat Bankası başvuru rekoru kırıyor. 36 ay vadede müşterilerine ihtiyaç kredisi veren Ziraat Bankası kolay başvuru ile büyük imkan sunuyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurularını ATM ve diğer dijital kanallardan alıp hemen onay veriyor.

Ekonomik sıkıntılar yüzünden yaşanan İhtiyaç nedeniyle bankalar da ihtiyaç kredisi kampanyalarını buna göre güncellediler. Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası açıklamasına göre müşteriler aylık 188 TL taksitle 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası özellikleri nelerdir?

Koronavirüs sürecinde vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayan ve düşük maliyetli kredilerle müşterilerine desteğini esirgemeyen Ziraat bankası salgının yeniden etkisini göstermesiyle harekete geçti. Ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar aradıkları finansman desteğine Ziraat bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile ulaşabiliyorlar. Ziraat Bankası tarafından yapılan bilgilendirmeye göre müşteriler 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasından kolay bir şekilde yararlanabiliyorlar.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

-Müşterilere 36 aya kadar vade imkanı tanınmaktadır

-Esnek ödeme sistemi içerisinde müşteriler kredi borçlarını kolay bir şekilde ödeyebilmektedirler

-Şahsi veya maddi bir teminat alınmaktadır

-Bireysel kredilerde Ziraat Bankası müşterilerine Hayat Sigortası ürünü sunulmaktadır

ZİRAAT BANKASI 5.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA!

Ziraat Bankası'ndan acil nakit ihtiyacını karşılamak için 36 ay vadeli 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1.47 faiz uygulanmaktadır. Bu hesaplamayla müşterilerin kredi taksiti aylık 188 TL olmaktadır. Güne bölündüğünde ise bu kredinin taksit karşılığı 6 TL gibi cüzi bir rakam olarak karşımıza çıkmaktadır.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak oldukça kolaydır. Bankanın tüm kanalları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu alınmaktadır. Müşteriler direkt olarak banka şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilecekleri gibi internet bankacılığı, mabil şube, web sitesi, çağrı merkezi ve ATM aracılığı ile de başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar