GÜNDEM

Güncel Prefabrik Ev Fiyatları Açıklandı! Deprem Sonrası Prefabrik Evlere Yoğun İlgi Var!

Prefabrik evlerindeki ucuzluk dikkat çekiyor. Hem güvenilir hem de düşük fiyattan ötürü son zamanlarda prefabrik evlere yoğun ilgi var. Hazırladığımız listede ise prefabrik ev fiyatları yer almakta 2+1, 3+1, dubleks veya tek katlı prefabrik evler kaç TL'ye satılmakta?

Güncel Prefabrik Ev Fiyatları Açıklandı! Deprem Sonrası Prefabrik Evlere Yoğun İlgi Var!

Prefabrik evlerdeki fiyatlar dikkat çekiyor. Ucuz, güvenli ve kolay kurumlu olması nedeniyle son zamanlarda daha fazla tercih edilen prefabrik evler, güncel fiyatları ile gündeme geldi. Satın alacağınız prefabrik evin boyutu ve boyutuna oranla fiyatı da ortaya çıktı.

Prefabrik Evler Neden Ucuz?

Maliyet konusunda daha az harcama yapılması ve daha az zaman harcanmasından ötürü prefabrik evler daha ucuza satılıyor. Haliyle sizler de ucuza satılan prefabrik evlerden birer tane satın alabilirsiniz. Depreme karşı güvenilir olması da gündemdeki yerini koruyor.

Kahramanmaraş Depreminden Sonra Popülerleşti

Aslında gündemde etki bırakan her depremden sonra prefabrik evlere olan ilgi artmakta. Ancak Kahramanmaraş ve Hatay'daki depremlerle birlikte vatandaşlar güvenilir ev arayışına girdi. Prefabrik evler ise burada devreye giriyor. Sizler de uygun fiyatlı evler için listeyi inceleyebilirsiniz.

Güncel Prefabrik Ev Fiyatları!

90 metrekarelik 3+1 Prefabrik için istenen fiyat 387.900 TL

100 metrekarelik 3+1 Prefabrik için istenen fiyat 429.900 TL

103 metrekarelik 2+1 Prefabrik için istenen fiyat 493.900 TL

110 metrekarelik Dubleks (iki katlı) Prefabrik için istenen fiyat 512.900 TL

120 metrekarelik 3+1 Prefabrik için istenen fiyat 487.900 TL

150 metrekarelik 4+1 tek katlı Prefabrikev için istenen fiyat 589.900 TL

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar