GÜNDEM

Güncel EYT Promosyon Ödeme Listesi Yayınlandı! Emekli Olacakların Alacağı Promosyon Duyuruldu!

Milyonlarca emekli ve emekli adayını yakından ilgilendiren promosyon listesi yayınlandı. EYT'liler kaç TL promosyon ödemesi alacak sorusunun yanıtı burada verildi. Kamu ve özel bankalardaki 2023 yılı promosyon ödeneği hakkında duyuru yapıldı.

Güncel EYT Promosyon Ödeme Listesi Yayınlandı! Emekli Olacakların Alacağı Promosyon Duyuruldu!

EYT'lilerin Meclis'ten geçecek düzenleme ile birlikte ne kadar promosyon alacağı bir süredir soruluyor. Milyonlarca emekli adayının merak ettiği bu soru yanıt buldu. Bankaların güncel promosyon teklifleri ortaya çıktı. Peki emekliler ne kadar ödeme alacak? Son zamanlarda 2023 promosyon ödemelerine dair güncelleme duyuruları yapılıyor. Pek çok banka, emeklilerin maaş hesaplarını kendi bünyesine taşımak için kampanyalar açıklamakta. İşte son gelişmelerle birlikte emeklilere ödenecek promosyon listesi...

Emekli 2023 Şubat Promosyon Listesi

Emekli maaşınıza göre alacağınız promosyonun da artabileceği belirtiliyor. 3500 TL'den daha az emekli maaşı alanlara 3000 TL ödenecek. 3500 - 7500 TL arasında maaş alanlar ise 3500 TL promosyon alacak. 7500 - 10.000 TL arasındaki emekli maaşlarında 4500 TL ödenecek. 10.000 TL ve üzerindeki emekli maaşlarında ise 5000 TL'lik promosyon hesaplara yatırılacak. Kamu bankalarında güncel olarak durum bu şekilde.

Özel Bankalarda Daha Fazla Ödeniyor

Özel bankalarda ise 7000 TL'ye varan emekli promosyonu ödendiği belirtiliyor. EYT'lilere özel yeni bir kampanya başlatılır ise daha da fazla ödeme yapılabilir. Dolayısıyla bu doğrultuda emeklilerin kendilerine en uygun bankayı seçmesi ve anlaşma sağlaması gerekiyor. 2023 yılı Şubat ayından sonra yeni bir kampanya başlatılır ise haber sitemiz üzerinden bilgi alabilirsiniz. Emeklilere ödenen promosyonlarda yeni bir zam yapılması ihtimali üzerinde duruluyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar