TELEVİZYON

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Anlamlı Hareket

Ses getiren yapımların arkasındaki isim olarak son zamanlarda oldukça popüler olan psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu yine anlamlı bir iş ile gündeme geldi.

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Anlamlı Hareket

Kahramanmaraş merkezli olan ve komşu illerde de ağır hasar bırakan depremden sonra insanlara yardımcı olmak için kolları sıvayan Budayıcıoğlu'nun Star Tv ile anlaştığı haberi geldi.

Ceyda Düvenci Moderatör Olacak

Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin arkasındaki isim olan Gülseren Budayıcıoğlu bu sezonda Yalı Çapkını ve Çöp Adam dizilerinin başarısının ardındaki en önemli kişiler arasında yer alıyor. Mesleki birikimi üzerine çalışan ve üretmeye devam eden başarılı doktorun depremin yaralarını sarmak için gündüz kuşağında bir program yapacağı bildirildi. Moderatör olarak Ceyda Düvenci'nin yer alacağı programın adının ise 'Dünden Sonra Yarından Önce' olacağı açıklandı. Kaliteli projelerin senaristliğini üstlenen başarılı psikiyatrın bu program ile de binlerce kişinin yarasında derman olmayı hedeflediği eklendi.

Star Tv ekranlarında hali hazırda iki çok ses getiren projesi bulunan Gülseren Budayıcıoğlu'nun gündüz kuşağı ve hafta içi her gün olarak düzenlenen interaktif içerikli programının 20 Şubat tarihinde başlayacağı kanal tarafından açıklandı. Depremzede vatandaşların sorularını sorabileceği ve psikolojik olarak destek alabileceği program şimdiden oldukça ses getireceği öngörülüyor.

Depremzede Vatandaşlar İçin

Psikiyatr dalında bilinen ve tedavi ettiği birçok hastasının olduğu Gülseren Budayıcıoğlu deprem felaketi kapsamında zarar gören ve yardım almak isteyen vatandaşlara özel olarak bir program hazırlığında olduğu haberi izleyicilerden de olumlu karşılandı. Yıkıcı etkisi fazla olan ve binlerce vatandaşın vefat ettiği deprem felaketinin halen etkilerinin üst düzeyde hissedildiği ülkemizde böyle bir programın yaralara biraz olsun merhem niyetinde etki etmesi öngörülüyor.

Yaşadıkları şehirleri terk etmek zorunda kalan ve birçok kayıp veren vatandaşlar için hazırlanan 'Dünden Sonra Yarından Önce' programı 20 Şubat tarihinde Star tv ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Ceyda Düvenci ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun yer alacağı programa depremzede vatandaşların telefon yardımıyla bağlanabileceği eklendi. Soruların sorularak cevap alma açısından oldukça etkili programlara ülkemizde her zaman ihtiyaç duyulur. Bu kapsamda Star Tv'ye oldukça önemli bir görev verilmiş durumdadır. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar