DİZİ DÜNYASI

Gülse Birsel resmen açıkladı Ocak ayında hiçbir dizi yayınlanmayacak TRT hariç

Ocak ayında TRT dışında hiçbir televizyon kanalının dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayacağı iddia edilmişti. TV 8'in fenomen dizisi Jet Sosyete'nin mimarı Gülse Birsel, iddiayı doğrulayıp gerekçesini açıkladı.

Gülse Birsel resmen açıkladı Ocak ayında hiçbir dizi yayınlanmayacak TRT hariç

ÖZEL televizyon kanalları ortak karar aldı 2019'un ilk ayında televizyonlar dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayacak.

Dizilerinin yeni bölümlerini yayınlayacak tek televizyon kanalı ise TRT olacak. İddia olarak günlerdir konuşulan şeyi TV 8'deki Jet Sosyete'nin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel resmen doğruladı. Gülse Birsel, kanalların dizi yayınlamama karanının gerekçesinin tamamen ekonomik olduğunu duyurdu.

TV8'de yayınlanan Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, ocak ayında TRT1 dışındaki diğer tüm kanalların ortak bir kararla dizilerin yeni bölümlerini 3 hafta yayınlamayacaklarını duyurdu. İşte, Gülse Birsel’in Instagram hesabından yaptığı açıklama:

gülse birsel


"Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş."

"Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar