DİZİ DÜNYASI

Gülizar ilk bölüm ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı Gülizar dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor.

Gülizar ilk bölüm ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı Gülizar dizisinin yapımcısı Vatanım Sensin dizisinin de yapımcılığını yapan 03 Medya olacak.

Konu olarak, farklı yönlere gitmek için tren bekleyen Gülizar ve veteriner Murat’ın, bir çiftlikte hayatlarının kesişmesi ile başlarına gelecekleri anlatmaktadır. Gülizar şarkı söylemeyi çok seven, şarkı söylemeden yapamayan bir kızdır. Murat ise asla böyle bir şeyin olmasına izin vermeyen biridir. Ayrıca Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar'ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Murat ve Gülizar’ın bu sevdası ortalığı epey karıştıracaktır.

Gülizar dizisinin oyuncu kadrosunda ise, Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat) rol almaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar