KULİS

Gül'den Demirören'e Hasan Cemal sitemi!

Murat Sabuncu'nun iddiasına göre Abdullah gül, Demirörenleri evlerinde ziyaret ederek Hasan Cemal için sitem etmiş...

Gül'den Demirören'e Hasan Cemal sitemi!
GAZETECİLER.COM
Milliyet gazetesinde Hasan Cemal ve Can Dündar'ın kovulmasıyla yaşanan depremin perde arkasına dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

DEMİRÖREN'İN EVİNDE HASAN CEMAL SİTEMİ

T24
yazarı Murat Sabuncu'nun köşesine taşıdığı kulise göre Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milliyet'in patronu Erdoğan Demirören'in evine misafir olarak Hasan Cemal siteminde bulunmuş. Demirören'in Köşk'e çıkarak Gül ile görüştüğü ve gazete ile bazı uyarılar aldığı biliniyordu. Ancak Gül'ün konuyu Demirören'in evine yaptığı ziyarette de gündeme getirdiği ise yeni ortaya çıkmış oldu.

"REİS-İ CUMHUR HASAN CEMAL'İN GİDİŞİNDEN RAHATSIZ"

Hasan Cemal ve Can Dündar'ın iktidar baskısıyla işten çıkartıldığı yönündeki yaygın kanaata rağmen Abdullah Gül'ün Demirörenleri ziyaret ederek rahatsızlığını ilettiğini iddia eden Murat Sabuncu şöyle

"Demirören o günlerde bu misafirliği yakın çevresine şöyle anlatıyor: Reis-i cumhur bize misafir oldu. Doğrudan değil, ama Hasan Cemal’in gazeteden gidişinden rahatsız olduğuyla ilgili şeyler söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül, Can Dündar’ın gidişinden sonra Demirören ile evdeki buluşmasında belki de misafir olduğu için “üstü kapalı bahsettiği rahatsızlığı”, Huber Köşkü’nde Demirören’e daha net cümlelerle iletti.

Yazının tamamı için

ÇOK OKUNANLAR