MEDYA KÖŞESİ

Gül ve Davutoğlu'nu özel kalem müdürü mü aldattı? Abdulkadir Selvi'den çarpıcı yazı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu arasında bir kırgınlığın olduğu belirtiliyordu ancak sebebi bilinmiyordu. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazsında kırgınlığın nedenini yazdı.

Gül ve Davutoğlu'nu özel kalem müdürü mü aldattı? Abdulkadir Selvi'den çarpıcı yazı

Yıllardır Gül ve Davutoğlu birbirine küs diye bilinir ama nedenini kamuoyu pek bilmezdi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında bu kırgınlığın nedenlerini kamuoyuyla paylaştı.

Kırgınlığın nedeni galiba "kandırılmalarıymış!"

Nasıl mı?

Şöyle diyor Selvi yazısında; "Gül’ün Cumhurbaşkanı, Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanı sıfatıyla ABD’de oldukları sırada Ahmet Davutoğlu, Gülen’i ziyaret etmişti. Daha sonra ziyaret kendisine sorulduğunda da Gül’ün bilgisi dahilinde ziyaret ettiğini söylemişti. Abdullah Gül’ün bundan dolayı Davutoğlu’na kırgın olduğu söyleniyor. Burada bir saptamada bulunmak istiyorum. Hem Gül hem Davutoğlu aradaki özel kalem Gürcan Balık tarafından farklı bilgiler verilmek suretiyle aldatılmış olabilir."

Anlayacağınız Selvi'ye göre Gül ve Davutoğlu bir FETÖ'cü tarafından aldatılmış! olabilir...

Olmayacak iş değil sonuçta! 

MEHTAP YILMAZ'IN KALDIRILAN "GÜRCAN BALIK" YAZISI

Gürcan Balık deyince benim aklıma nedense Akit'ten gönderilen Mehtap Yılmz'ın bir yazısı geldi. 

Gürcan Balık, "Davutoğlu'nun Pensilvanya ziyaretini ayarlayıp, Fethullah Gülen'le görüşmesini sağlamak, Akın İpek'in otelinde kalmak, Dışişlerindeki FETÖ kadrolaşmasını sağlamak" gibi gibi suçlamalarla geçen sene mahkeme karşısına çıkmış ve daha ilk duruşmasında adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. Mal varlığına konan tedbir de kaldırılmıştı. 

Mehtap Yılmaz bunu Akit gazetesinde "Abdullah Gül'ün başdanışmanı FETÖ'cü, Ahmet Davutoğlu'nun manevi oğluymuş" başlıklı bir yazıyla köşesine taşımış, Akit yazıyı apar topar siteden kaldırmış sonra da Mehtap Yılmaz'ın biletini kesmişti. 

Bu olayın üstüne de Gürcan Balık yeniden tutuklanmıştı. 

Şimdi Abdulkadir Selvi'nin yazısını okuyunca birden aklıma geldi. Ne alakaysa?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar