GÜNDEM

Görünce ağlamaklı olmuş! Fatih Altaylı "hem Çin malı hem çirkin" dedi!

Adalar'da faytonlar yerine kullanılması planlanan elektrikli araçlar Fatih Altaylı'yı memnun etmemiş. Altaylı,"Bu çirkin aracı Çin’den ithal etmeye ne gerek var! Çok daha güzelini Türkiye’de dizayn edecek ve üretecek üreticiler olduğunu ben biliyorum!" dedi.

Görünce ağlamaklı olmuş! Fatih Altaylı "hem Çin malı hem çirkin" dedi!

Adalar Kaymakamlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elektrikli araç kullanımı için yaptığı başvuruyu trafik kanununa uymadığı gerekçesiyle reddetti. Bu araçların fotoğraflarını gördüğünü ve hiç beğenmediğini söyleyen Altaylı, aracın daha güzelinin Türkiye'de üretilebileceğini söyledi.

Hem Çin malı hem çirkin

Belediyenin Adalar’da faytonlar yerine kullanmayı planladığı elektrikli aracın fotoğraflarını gördüm dün. Çin’den getirilmiş elektrikli bir mini minibüsümsü.
İspanyol meyhanesindeki bir kadın gibi. Hayli çirkin, hayli geçkin.
Görünce ben ağlamaklı.
Merak ettim.
Acaba bu minibüsümsü Adalar halkına gösterilmiş mi? Onların onayı alınmış mı? Ada ahalisi “Biz bunu sevdik, bineriz” demiş mi?
Yok eğer böyle bir şey olmadıysa, yani belediye “Ben beğendim, halka sormaya gerek yok” dediyse bu araca izin vermeyen Kaymakamlık doğru yapmış demektir.
Dahası bu çirkin aracı Çin’den ithal etmeye ne gerek var! Çok daha güzelini Türkiye’de dizayn edecek ve üretecek üreticiler olduğunu ben biliyorum!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar