GÜNCEL

Gökhan Özoğuz'un deniz salyası paylaşımını Esra Elönü ti'ye aldı!

Twitter'dan yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, son paylaşımıyla yine okları kendi üzerine çekti. Özoğuz son paylaşımında, Marmara'yı saran ve deniz salyası olarak bilinen müsilajın Kanal İstanbul projesi için kasıtlı üretildiğini iddia etmişti. Esra Elönü, Özoğuz'un paylaşımını 'O ses Türkiye’de fazla döndürmeyin sonra bir yere sabitleyemiyoruz:)' diyerek ti'ye aldı.

Gökhan Özoğuz'un deniz salyası paylaşımını Esra Elönü ti'ye aldı!

Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından Marmara Denizi'ni kaplayan deniz salyasının (müsilaj) iktidarın bir oyunu olduğunu iddia etti. Bu paylaşımından sonra binlerce eleştiri alan Özoğuz aynı zamanda dalga konusu oldu. Gazeteci-yazar Esra Elönü, Özoğuz'u fena ti'ye aldı. 

Özoğuz son paylaşımında, Marmara'yı saran ve deniz salyası olarak bilinen müsilajın Kanal İstanbul projesi için kasıtlı üretildiğini iddia etmişti. Esra Elönü, Özoğuz'un paylaşımını 'O ses Türkiye’de fazla döndürmeyin sonra bir yere sabitleyemiyoruz:)' diyerek ti'ye aldı. 

Gökhan Özoğuz twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

Ünlü şarkıcının bu paylaşımından sonra sosyal medya kullanıcıları tepki üzerine tepki yağdırdı. O tepkilerden biri de gazeteci Esra Elönü'ye aitti. Esra Elönü twitter hesabından yaptığı paylaşımda Özoğuz'un ifadelerini paylaşarak üzerine 'O ses Türkiye’de fazla döndürmeyin sonra bir yere sabitleyemiyoruz:)' notunu düşerek ti'ye aldı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar