GÜNDEM

Gökçek'le Mirgün Cabas kapıştı ortalık fena karıştı!

Mirgün Cabas'ın olay tweetine tepki gösterenlerden birisi de Osman Gökçek oldu. Osman Gökçek ve Mirgün Cabas'ın atışmasına Nevşin Mengü de dahil olunca ortalık karıştı.

Gökçek'le Mirgün Cabas kapıştı ortalık fena karıştı!

Mirgün Cabas İstanbul saldırısının ardından "geçen gün bir arkadaşım anlattı.. istanbul'daki her bombadan sonra beyrut'taki arkadaşları arayıp 'buraya gel, burası güvenli' diyorlarmış.." diye bir tweet atmış ve tepkileri üzerine çekmişti. 

Dün bu tweete Osman Gökçek'ten de bir cevap geldi. Osman Gökçek, Cabas'a "Defol git o zaman bizim bir tane ulkemiz var o da TURKIYE Utanman yokmu?Bu memleketten yediğin ekmekten utan YAZIKLAR OLSUN" dedi. 

Mirgün Cabas'ın bu tweete cevabı gecikmedi. "Niyetim yok ama gidecek olsam ben karar veririm. babamın itelemesiyle yapmam, tosun" yazınca Nevşin Mengü Cabas'a "benim için tuğba'yı da öper misin" diye mesaj attı. 

Bundan sonra ise devreye Beyaz Tv çalışanı Tahir Sarıkaya girdi. Tahir Sarıkaya da Nevşin Mengü'ye "aklınızca " Osman Gökçek'i iyi öptün' demek istediniz ama..!!! BABANIZIN HATRI OLMASAYDI...!!!" dedi.

Anlayacağınız ortalık fena karıştı. Tüm bu mesajlaşmaların sonunda Osman Gökçek şunları yazdı: "Beyruttaki arkadaslarinin itelemesini anlatiyorsun sonra karari kendim veririm diyorsun. Bunu yazan tosun okusun"

osman gökçek

osman gökçek

osman gökçek

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar