GÜNDEM

Girişimci Ruha Sahip Olanlar İçin 250 Bin TL Halkbank Kredisi Verilecek! 12 Ay Geri Ödemek Zorunda Değilsiniz!

Halkbank, girişimde bulunan müşterileri için 250 bin TL krediyi gözden çıkardı. Üstelik 12 ay boyunca anapara ödemesi yapmak zorunda değilsiniz. 60 ay vadeli kredide öyle şartlar sunuldu ki sizler de bu şartları karşılıyor olabilirsiniz.

Girişimci Ruha Sahip Olanlar İçin 250 Bin TL Halkbank Kredisi Verilecek! 12 Ay Geri Ödemek Zorunda Değilsiniz!

Girişimci ruhlular için önemli bir kredi kampanyası başlatıldı. Halk Girişimci Kredisi'ne başvuru sağlayanlara 250 bin TL'ye kadar kredi imkanı verilecek. Bu krediyi ise kendi girişiminiz ve işiniz için kullanabilirsiniz. Peki aranan şartlar nedir? Yaş şartına dikkat edilmesi gerekiyor.

Halk Girişimci Kredisi Şartları Nedir?

Halk Girişimci Kredisi'nde aranan şartlar arasında 45 yaş şartı, ilkokul mezunu olmak temel olarak yer almakta. Detaylı şartları incelemek isterseniz Halkbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte bankanın sunduğu diğer avantajlara da hızlıca göz atalım.

55 Yaşına Kadar Kredi Çekebilirsiniz!

Eğer ki girişimci kredisinden faydalanacak kişi gazi, gazi veya şehit yakını ya da engelli ise 55 yaşına kadar bu krediden faydalanabilir. 12 ay boyunca geri ödemesiz şekilde kredinizi kullanma hakkınız olacak. 60 ay vadeli 250 bin TL'ye varan kredi için başvurular açıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar