GÜNDEM

Gidişatı yazdı! Ortaya çıkacak bilgiler Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nu vuracak!

Yeşim Meltem Şişli'nin İSMEK'te çalışanlara yönelik söylediği iddia edilen sözler için başlatılan soruşturmadan bir şey çıkmasının beklenmediğini söyleyen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Şişli'nin verdiği bilgilere inandığını söyledi.

Gidişatı yazdı! Ortaya çıkacak bilgiler Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nu vuracak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin İSMEK çalışanlarına yönelik söylediği iddia edilen sözler büyük tepki çekti. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi de savunma hakkının kutsal bir hak olduğuna vurgu yaptı ve Şişli'nin söyleyeceklerinin önemli olduğunu belirtti.

Selvi, "Yargılama sürecinde ortaya çıkacak yeni bilgiler Şişli’yi değil, başörtüsü konusunda yeni bir açılım yapan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nu vuracak." dedi.

BAŞÖRTÜSÜ DOSYASINI KAPATACAKLAR

YEŞİM Meltem Şişli, başörtülülere hakaret ettiği iddiaları üzerine hakkında soruşturma açılmasını talep etmişti. Peki bu soruşturmadan bir şey çıkması bekleniyor mu? Kocaman bir hayır. Çünkü Şişli, görevinden bile el çektirilmedi. Başörtüsü konusunda CHP çizgisinden farklı olarak daha duyarlı bir yol izleyen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu ise başörtülülerin iddialarına değil, Şişli’nin verdiği bilgilere inanıyorlar. İddiaların daha önce İSMEK’in yönetimini üstlenen şirketin iddiaları olduğunu düşünüyorlar.

Ancak Şişli hakkında hem yargı hem Aile Bakanlığı müfettişleri harekete geçti. Elbette ki savunma hakkı en kutsal haktır. Şişli’nin söyleyecekleri de önemli. Ancak yargılama sürecinde ortaya çıkacak yeni bilgiler Şişli’yi değil, başörtüsü konusunda yeni bir açılım yapan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nu vuracak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar