GÜNDEM

Gezici Araştırma açıkladı: İşte Türkiye’nin en güvenilir isimleri

Gezici Araştırma Merkezi, Türkiye genelinde halkın en çok güven duyduğu isimleri belirlediği çalışmanın sonuçlarını açıkladı.

Gezici Araştırma açıkladı: İşte Türkiye’nin en güvenilir isimleri

Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, “Türkiye'nin en güvenilen isimleri” araştırmasının sonuçlarını Twitter hesabından paylaştı.

14 Kasım ile 20 Aralık 2020 tarihleri arasında 14 il, 28 ilçe, 72 mahalle ve köyde, 18 yaş ve üstü seçmen nüfusunu temsil eden 2 bin 164 kişinin katılımıyla yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen araştırma sonuçları şu şekilde:

MEDYA SIRALAMASI

Araştırma sonuçlarına göre Türkiye'nin en güvenilir medya isimleri sıralamasında Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Fatih Portakal, Yılmaz Özdil, Ece Üner, Ahmet Hakan, Fatih Altaylı, Nazlı Çelik ve Hande Fırat.

SİYASİLERDE SIRALAMA

Siyasi parti genel başkanları dışında halkın en çok güven duyduğu isimlerin başında ise Süleyman Soylu yer aldı. Ankete katılanların 646 isim söylediği, ilk 15'inin paylaşıldığı listede Soylu'yu sırasıyla şu isimler takip etti: Ekrem İmamoğlu, Hulisi Akar, Fahrettin Koca, Ömer Çelik, Fuat Oktay, Mansur Yavaş, Muharrem İnce, Murat Kurum, Özgür Özel, Canan Kaftancıoğlu, Mustafa Şentop, Ümit Özdağ, Semih Yalçın ve Faik Öztrak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum