GÜNCEL

Gezi olaylarından beter geliyorlar Hüseyin Gülerce'nin yazısı olay oldu

Star yazarı Hüseyin Gülerce, "Gezi olaylarından beter geliyorlar" başlıklı köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için iç cephe ve dış cepheden saldırıların her geçen gün genişlediğini yazdı.

Gezi olaylarından beter geliyorlar Hüseyin Gülerce'nin yazısı olay oldu

17-25 Aralık FETÖ kumpası sonrası Fetullah Gülen'den ayrılarak örgütün iç yüzünü anlatan yazar Hüseyin Gülerce'den yine çok konuşulacak bir yazı geldi.

Star'daki "Gezi olaylarından beter geliyorlar" başlıklı yazısında iç ve dış cephenin hükümete yönelik saldırılarını paylaştı.

İşte o yazı....

Yeni mevzilerden aynı anda psikolojik harp başlatıldı.


Dış cephe saldırıları; bilhassa ABD/Biden, Fransa, Yunanistan kaynaklı. İlginçtir, Azerbaycan'ın Karabağ zaferinden sonra bu cepheye İran da katıldı.

ABD Başkanı Biden; son olarak Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeydoğusundaki askeri eylemlerinin, ABD'nin güvenliğine tehdit oluşturduğunu belirtti. Bu gerekçeyle, Suriye hakkındaki ''ulusal acil durum halini'' bir yıl daha uzattı.

NATO'da müttefikimiz Amerika, alenen düşmanlık yapmakta kararlı görünüyor.


Hem müttefik hem komşumuz Yunanistan neredeyse her gün provokasyonlarla bizi tahrik ediyor. Burnumuzun dibindeki adaları silahlandırıyor, Yunan askerleri, arkalarında İzmir, adalardan silahlarla poz veriyor...

İç ve dış şer cephesi birlikte çalışıyor ve hedef açık: Erdoğan'ı bir darbeye gerek kalmadan devirmek.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar