GÜNDEM

Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla Ziraat Bankası Vatandaşların Yanında!

Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla Ziraat Bankası Vatandaşların Yanında!

Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla Ziraat Bankası Vatandaşların Yanında!

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. TC Kimlik numarası son rakamı 1-2-3-4-5-6-7 olan kişilere ödeme yapacak olan Ziraat Bankası, düşük faiz oranlarıyla vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

Ziraat Bankası, kimlik numarası sorgulaması sonrasında banka kredi notu ve banka kredi sicili temiz olan tüm vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı. Banka müşterisi olanlar için daha avantajlı kredi paketleri sunan Ziraat Bankası, 54000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi imkanı sağlıyor.

Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için yapılan bu kampanyada, emekli olan kişiler ile uzun süredir aynı işyerinde çalışan sigortalılar da dahil olmak üzere kimlik numarası sorgulaması yapılıyor. Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli işlem yapılacak. Emekli maaş hesabı üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar da kredi kullanabilecekler.

Ziraat Bankası müşterileri, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden başvuru yaparak hızlı ve kolay bir şekilde kredi onayı alabilirler. Mobil uygulama üzerinden yapılacak başvurularda banka müşterileri uygun faiz oranlarıyla kredi ödemelerini, masrafsız ve gelir belgesiz olarak şubeye gitmeden alabilirler.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. TC Kimlik numarası son rakamına göre ödeme yaparak, hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanımı sağlıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar