GÜNDEM

Gazi Maaşı Kaç TL Oldu ve Ne Zaman Ödenecek? Bakan Bilgin'den Gazi Aylığına Yönelik Açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, gazi maaşlarının artacağını duyurdu. Peki gazi aylık ödemeleri kaç TL olacak? Nisan ayında zamlı olarak gazi maaşı ödenecek mi? İşte merak edilen sorular ve Bakan Bilgin'den açıklamalar...

Gazi Maaşı Kaç TL Oldu ve Ne Zaman Ödenecek? Bakan Bilgin'den Gazi Aylığına Yönelik Açıklama!

Gazi aylıklarındaki artışla birlikte daha da fazla ödeme yapılacağı vurgulanıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, gazi aylığına yönelik yapılacak zam konusunda çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. Peki ilk zamlı gazi maaşı ne zaman ödenecek?

Mart Ayında Gazi Maaşı Ödenecek mi?

Mart ayının son günlerine geldik ve Nisan ayından itibaren eğer düzenleme Meclis'ten geçer ise zamlı ödeme yapılabilir. Gazi aylığındaki son durum bu şekildedir. Çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından gaziler için yapılacak ödeme de netleşecek.

Gazi Aylığı Kaç TL Olacak?

Gazi aylık ödemelerinin asgari ücret seviyesinde olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte şu an için net olarak 8506 TL'lik ödeme yapılacağı söylenebilir. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in de aktardığı üzere söz konusu düzenlemenin Meclis'e sunulduğu bilinmekte. Meclis'ten onay almasıyla birlikte ödemeler o vakit hesaplara aktarılabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar