KULİS

Gazeteport'ta yeni künye yeni dönem

Gazeteport, yayın hayatına farklı bir künye ve sürpriz yazar kadrosu ile devam edecek.

Gazeteport'ta yeni künye yeni dönem

Habertürk Gazetesi yazarı Yavuz Semerci'nin sahibi olduğu, 2007 yılından bu yana faaliyet göstere  Gazeteport, yayın hayatına farklı bir künye ve sürpriz yazar kadrosu ile devam edecek.

Köşe yazıları ve analizleriyle adından yine sıkça söz ettirmek isteyen Gazeteport, kadrosuna katılacak bazı isimleri ise şimdilik sır gibi saklıyor.

Medya Günlüğü sitesinin haberine göre, Gazeteport'taki künye değişikliğiyle birlikte Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna Hasan Çetinkaya oturdu. Yazı İşleri Müdürlüğü'nü Emrah Erdoğan'ın üstleneceği Gazeteport'ta Haber Müdürü ise Doğucan Cömert oldu.

YENİ KÜNYE

İnternet gazeteciliği ve yayıncılığı eğitimi alan Hasan Çetinkaya, istihbarat editörü olarak 2010 yılında çalışmaya başladığı Gazeteport'ta farklı görevler üstlendi.

Çetinkaya, yaptığı özel haberlerle ön plana çıkıyordu. Dijital medya alanında uzmanlaşan Çetinkaya, yeni dönemde Genel Yayın Yönetmeni olarak görevine devam edecek.

Yaklaşık 8 yıldır Sem Digital bünyesinde çalışan Emrah Erdoğan, yaşam ve magazin editörlüğünün yanı sıra Gazeteport'ta İstanbul 2010, Msn.com.tr gibi projeleri üstlendi. Şimdi Yazı İşleri Müdürü olarak görevine devam edecek.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Doğucan Cömert ise Gazeteport'ta 2010 yılından itibaren aktif olarak çalışmaya başladı. Bir dönem Gazeteport'un New York Muhabirliği görevini üstlenen ve Amerika'daki Posta 212 gazetesinde çalışan Cömert, yaptığı söyleşi ve röportajlarla adından söz ettirdi. Cömert, Gazeteport'un yeni yayın döneminde Haber Müdürü olarak görev yapacak.

ÇOK OKUNANLAR