KİTAPLIK

Gazetecinin MOSSAD kitabı yok satıyor!

Amerika ve tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de çıktı ve İlk haftadan ikinci baskını yaptı..

Gazetecinin MOSSAD kitabı yok satıyor!
GAZETECİLER.COM - Dünyanın en başarılı gizli istihbarat örgütü kabul edilen Mossad'ın gizli ve önemli operasyonlarının detayları Mossad – Büyük Operasyonlar ile açığa çıktı ve tüm dünyada ses getirdi. Eski meclis üyesi Michael Bar-Zohar ve televizyon programcısı Nissim Mishal tarafından kaleme alınan 21 bölümden oluşan, gizli ve önemli onlarca operasyonun detaylarını içeren kitap meraklıları için bir arşiv niteliği taşıyor.

DenemeABD İLE AYNI ANDA TÜRKİYE'DE

Amerika ile aynı anda Türkiye'de de piyasaya çıkan kitap yaklaşık 2 yıldır yayımlanmayı bekliyordu. Dünyada 21 ülkede çıkması planlanan, aylardır heyecanla beklenen ve tüm dünyada haberlere konu olan Mossad - Büyük Operasyonlar, Koton Kitap imzasıyla Kasım ayının 2. haftası tüm seçkin kitabevlerinde yerine aldı ve ilk haftadan ikinci baskıya geçti...

Yazar, konuşmacı ve eski meclis üyesi olan, kurgu ve geleceğe dayalı 35 kitabı bulunan Michael Bar-Zohar ve İsrail'in önde gelen televizyoncularından Nissim Mishal tarafından kaleme alınan Mossad - Büyük Operasyonlar kitabı daha yayınlanmadan dünyada büyük yankı uyandırdı.

MOSSAD'IN İÇ YÜZÜ AÇIĞA ÇIKIYOR

Amerika başta olmak üzere tüm dünya basınının gündemine oturan kitap şu âna kadar hiç açıklanmamış çok gizli operasyonları tüm ayrıntılarıyla okurla paylaşıyor. Bu kadar ayrıntılı olarak operasyonların iç yüzünü aktaran ilk kitap olan Mossad – Büyük Operasyonlar'ın dünyada olduğu gibi Türkiye'de de satış listelerinde üst sıralarda yer aldı ve ilk haftadan ikinci baskıyı yaptı. Başarılı olduğu kadar başarısız operasyonların da olduğu gibi anlatıldığı kitapta ajanların ve liderlerin kimlikleri de açıklanıyor.
Dünyadaki dengeleri, bir istihbarat örgütünün iç yüzünü ve operasyonların detaylarını merak edenlerin bir solukta okuyacağı bu kitap bir roman değil belgesel özelliği taşıyor.

DİZİSİ DE ÇEKİLECEK

21 bölümün de hikâyesi birbirinden farklı ama bir o kadar da birbiriyle bağlantılı olan Mossad - Büyük Operasyonlar kitabı ile çok yakında bir televizyon dizisi olarak izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

KOTON KİTAP HAKKINDA

Koton Kitap, Türkiye’de ve dünyada satış rekorları kıran Ferrari’sini Satan Bilge gibi pek çok kitabı Türk okuruyla buluşturan deneyimli bir ekibin heyecan verici yeni girişimidir. 2005-2007 yılları arasında onlarca kitabı Türkiye’de çok okunanlar listesine giren ekip, Koton Kitap adı altında kurdukları yeni yayıneviyle bir kez daha Türk okuru için kitap yayınlamaya başladı.

Tüm dünyada basım aşamasına gelen kitap projelerini araştıran Koton Kitap, bünyesinde çıkan ilk kitabını da özenle seçti. Ünlü gelecek bilimci profesör David Passig’in yurtdışında büyük ilgi gören ve haftalarca en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan kitabı 2050’yi, Amerika’dan önce Türk okuruyla buluşturdu. Koton Kitap, 2050 ile çok geniş bir okur kitlesine ulaştı. İkinci kitap olarak Yishai Sarid tarafından kaleme alınan, farklı hikâyesiyle Fransa’da “En İyi Yabancı Polisiye Kitap’’ ödülü alan, Limasol’ü seçti ve okurlara sundu. 8 dile çevrilen ve yayımlandığı her ülkede satış rekoru kıran kitap, Koton Kitap tarafından Türk okuruyla buluştu. 2012 yılının Haziran ayında ise bir köpeğin ağzından anlatılan ve Asher Kravitz tarafından kaleme alınan Koreş’i okura sundu. Koton Kitap 2012 yılının Kasım ayında ise tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenen Mossad - Büyük Operasyonlar’ı okurla buluşturdu.

ÇOK OKUNANLAR