GÜNDEM

Gazetecilerden komşusunu tekme tokat döven Halil Sezai ve ona destek veren Eren Erdem'e sert tepki

Şarkıcı Halil Sezai, gürültü yapmamaları için kendisini uyaran komşusunun evini arkadaşlarıyla birlikte bastı. yaşlı komşusunu tekme tokat döven Sezaiyi arkadaşları da izledi. Komşusunu evin önüne zorla çıkaran Sezai'nin o anları güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Gazetecilerden komşusunu tekme tokat döven Halil Sezai ve ona destek veren Eren Erdem'e sert tepki

Şarkıcı Halil Sezai, İstanbul Tuzla'da kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusu 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in evini bastı. Sezai, komşusunu tekme tokat dışarı çıkardı ve evin önünde de uzun süre şiddet uyguladı. Yanındaki arkadaşlarının da seyirci kaldığı olay güvenlik kameralarıyla kaydedildi ve bugün sosyal medyanın bri numaralı gündemiydi.

Gazeteciler de Sezai'ye ve onu muhafaza eden CHP'li Eren Erdem'e büyük tepki gösterdi.

EREN ERDEM'DEN AÇIKLAMA

Yaptığı paylaşımları silen Eren Erdem, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı:

Erdem, "Siyasi yaşamım boyunca, gözaltına alınan her sanatçı, aydın, gazeteci, yazar, siyasetçi, 'düşünce açıkladığı için yargılanan yurttaşlarımızın' yanında oldum. Bu nedenle insanlar başlarına iş gelince beni ararlar. Bu son derece doğal bir durumdur, normaldir. Halil Sezai gözaltına alınınca, bana ulaşan her yurttaşımıza yaptığım gibi konuyla 'bana aksettirilen şekliyle' ilgilendim, takip ettim. Ancak konuyu etraflıca sabah TV’den öğrendim. Şiddeti onaylamam mümkün değildir, amasız ve fakatsız şiddetin her türüne karşıyım" ifadelerini kullandı.

HALİL SEZAİ'DEN AÇIKLAMA

Halil Sezai de olaya ilişkin açıklama yaptı. İşte Twitter hesabından "Belki okursunuz" diyerek yayınladı mesaj:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar