GÜNDEM

Gazeteciler.com'a en iyi medya haber sitesi ödülü

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği ödül töreninde medya ödülleri sahiplerini buluyor. Gazeteciler.com, yılın en iyi medya haber sitesi seçilerek ödüle layık görüldü.

Gazeteciler.com'a en iyi medya haber sitesi ödülü

Anadolu Yayıncılar Derneği'nden Gazeteciler.com'a büyük ödül. 

Yapılan açıklamada, yılın en iyi medya kurumlarının belirlendiği organizasyonda birçok medya kuruluşunun istişareleri sonucunda gazeteciler.com, en iyi medya haber sitesi seçildi.

Yayımlanan basın bülteni ise şu şekilde:

"Değerli basın mensupları, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Anadolu Medya ödülleri sahiplerini bulacak.

Ödüle layık görülenleri açıklayacağımız basın toplantımıza hoş geldiniz.

Dernek olarak bu yıl Anadolu Medya Ödüllerinin 5.sini gerçekleştireceğiz.

Bugüne kadar yaptığı organizasyonlarla kamuoyunda çok büyük ses getiren derneğimiz, bu yılda çok önemli bir tören düzenleyecektir.  Daha önceki programlarımızda ülkemize hizmet eden gazeteciler, sanatçılar, yazarlar, Akademisyenler, sivil toplum örgütü başkanları ve Anadolu’ya ruh veren önemli isimler bu törenlerde ödül almışlardır.

Bu ödüller Anadolu da hizmet veren yerel gazete, radyo ve televizyon kuruluşları ile yapılan istişare ve oylama sonucunda belirlenmiştir. 2019 yılı Anadolu Medya Ödülüne layık görülen isimleri ve kuruluşları şimdiden tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar