MEDYA KÖŞESİ

Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu'ndan Selçuk Yöntem'in paylaşımına tepki

Oyuncu Selçuk Yöntem'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma,  Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu'ndan tepki geldi. Tekelioğlu Selçuk Yöntem'in eski sözlerini hatırlattı.

Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu'ndan Selçuk Yöntem'in paylaşımına tepki

Oyuncu Selçuk Yöntem, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sanatçılar, aydınlar ve ünlülere seslenen Yöntem'e, gazeteci-yazar Tuluhan Tekelioğlu'ndan yanıt geldi.

Yöntem, Twitter hesabından, "Sanatçılar, aydınlar ve ünlüler! Ülkedeki kötü gidişata "dur" demenin vakti gelmedi mi? Sesiniz neden çıkmıyor? Çıkıp iki söz etmeniz için daha ne olması lazım? Ülke resmen işgal edildi, yağmalandı, demokrasi yok edildi. Bu kötü gidişata "dur" demek için ben de artık buradayım" paylaşımında bulundu.

Tuluhan ise Yöntem'e şu sözlerle yanıt verdi: "3 yıl önce @tele1comtr'deki yayınımda bana söylediklerinizi hatırladım. “Gezi ile ilgili tek bir soru sorarsanız, yayını terk ederim” demiştiniz. O gün Gezi’nin yıldönümüydü. Neyse ki Mehmet Aslantuğ sizden daha yürekli çıktı. Sorularımı o yanıtladı. Söylediklerinize de şahittir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar