KİTAPLIK

Gazeteci Mustafa Hoş 'bu çığlığı duyun' diyor!

Bu kitap Karaman Ensar Vakfı ve KAİMDER yurtlarında yaşanan çocuklara tecavüz davasının perde arkasını anlatıyor.

Gazeteci Mustafa Hoş 'bu çığlığı duyun' diyor!
GAZETECİLER.COM - Big Boss, Abluka ve Zamanın Ruhuna Rağmen kitaplarının yazarı gazeteci Mustafa Hoş'un Karaman Ensar Vakfı Ve KAİMDER yurtlarında yaşanan tecavüz olaylarının bilinmeyenlerini yazdığı dördüncü kitabı "Çığlık" Destek Yayınları'ndan çıktı.

BİTEN DAVANIN DEĞİL AÇILMASI GEREKEN GERÇEK DAVANIN KİTABI

"Ensar davası yarım bırakılmış bir davadır. Bu kitap biten bir davanın değil, yeniden açılması gereken gerçek bir davanın kitabı. Muharrem Büyüktürk'e ağır cezalar verilerek Ensar Vakfı'nın sorumluluğunun üzeri örtüldü" diyen gazeteci yazar Mustafa Hoş, "Çığlık" adlı bu çok ses getirecek kitabını yazarken istismara uğrayan çocukların aileleriyle de görüştü. Karaman Davası'nın içyüzünün tüm çıplaklığıyla ortaya konduğu bu kitap, okuyanın tüylerini ürpertecek acı ve çirkin hakikatlerle dolu.

"15 Temmuz sonrası miting meydanlarında bayrağa sarılanlar eğer Karaman'daki çocuklara da sarılmazlarsa iki yüzlülük etmiş olurlar. Vatan dediğin çocuklardır zaten çünkü gelecek çocuklarındır. Bu çocukları kurtarmadan vatan da kurtulmayacak. O çocuklar tarikatların elinden alınmalı" diyen Mustafa Hoş, istismar edilen çocukların aileleriyle görüştüğünde çocukların çoğunun korku içinde olduklarını ve yataklarında bile geceleri huzurlu uyuyamadıklarını, kriz geçirdiklerini anlatıyor. Kapı arkalarında bekleyen bu mağdur çocuklar, ancak bu şekilde kendilerini koruyabileceklerine inanmışlar.

ÇIĞLIK
Mustaf Hoş
Destek Yayınları
Araştırma
168 syf.
15 TL

ÇOK OKUNANLAR