GÜNDEM

Gazeteci Elif Aktuğ, bir Genel Yayın Yönetmeni tarafından tacize uğradığını söyledi

Gazeteci yazar Elif Aktuğ, yirmili yaşlarında bir Genel Yayın Yönetmeni tarafından tacize uğradığını ve bu yüzden yazarlığı bıraktığını iddia etti.

Gazeteci Elif Aktuğ, bir Genel Yayın Yönetmeni tarafından tacize uğradığını söyledi

Son dönemlerde gündeme oturan kadına şiddet konusunda Twitter paylaşımı yapan gazeteci Elif Aktuğ, kendisinin de bir Genel Yayın Yönetmeni tarafından tacize uğradığını iddia etti. 

İsmini vermediği GYY yüzünden yazarlığı da bırakmak zorunda kaldığını aktaran Aktuğ, o ismin kibarlığı ile bilindiğini belirtti.

İşte Elif Aktuğ'un paylaşımı:

Defalarca söyledim kimsenin umurunda olmadı, bir gyy tacizi ile yıllar önce güzelim köşe yazarlığı işimi bırakmak zorunda kalmıştım. 20’lerimdeydim, herif öküzde ve ben ağlayarak işimden ayrıldım. Şiddet böyle de oluyor, bilin istedim... #SiddetinHerHalineKarsıyım

Aktuğ'a sosyal medyadan büyük destek gelirken Genel Yayın Yönetmeni'nin kim olduğu ise merak konusu oldu. 

ELİF AKTUĞ KİMDİR?

Ankara’da doğdu. Uzun yıllar İzmir ve İstanbul’da yaşadı. Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğe İzmir Yeni Asır’da başladı. Akşam Gazetesi’nde 6 yıl çalıştı. Sonrasında Milliyet Cadde’ye transfer oldu. Sonrasında Akşam’a yeniden döndü. Yaklaşık 9 yıl basında muhabir olarak çalıştıktan sonra ilk olarak Akşam gazetesinde köşe yazmaya başladı. Ekmek Teknesi dizisinde senaristlik yaptı. TGRT Haber, TNT gibi çeşitli ulusal televizyon kanallarında program sundu. Ayrıca çeşitli radyo kanallarında program hazırladı. Elif Aktuğ, şu sıralar İstanbul ile Londra arasında mekik dokuyor. Aktuğ şu sıralar Oda TV'de de köşe yazıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar