KULİS

Gazete Habertürk'te şok! Deneyimli muhabirler neden gönderiliyor?

Gazete Habertürk'te uzun süredir görev yapan deneyimli muhabir Yasemin Güneri ile yollarını ayırdı.

Gazete Habertürk'te şok! Deneyimli muhabirler neden gönderiliyor?
GAZETECİLER.COM - Gazete Habertürk'te uzun süredir görev yapan deneyimli muhabir Yasemin Güneri ile yollarını ayırdı.

2008 yılında Star Gazetesi'nden Habertürk TV'ye transfer olan ve ses getiren haberlere imza atan Güneri bir yıl sonra Gazete Habertürk'e geçiş yapmıştı.

ÖNCE BÜLENT GÜNAL SONRA YASEMİN GÜNERİ

Önceki gün de kurulduğu günden bu yana Habertürk kadrosunda bulunan ve yaptığı özel haberlerle dikkat çeken ödüllü muhabiri Bülent Günal, Habertürk gazetesinden gönderilmişti. 

Ocak 2009'dan beri Habertürk'te çalışan Günal, 2003 yılında 'Boş yere hapis yatanlar' yazı dizisiyle Gazeteciler Cemiyeti'nden 'Röportaj Dalında Yılın Gazetecisi Ödülü'nü almıştı.

İLGİNÇ BİR TESADÜF MÜ?

Habertürk'te durumu ilginç kılan bir tesadüf ise Bülent Günal ve Yasemin Güneri'nin işten çıkartıldığı haberini daha da çarpıcı hale getiriyor. Önceki gün işten çıkartılan Günal'ın da, dün Habertürk ile yolları ayrılan Yasemin Güneri'nin de 2013 yılı sonşarında bebeği olmuştu. 

Gazeteden üst üste bir gün arayla gönderilen muhabirlerin kısa süre önce bebeğinin olmuş olması bir tesadüf mü bilinmez, ancak gazete yönetiminin iki işten çıkarma ile ilgili olarak da herhangi bir açıklama yapmamış olması ve görevden almalar ile ilgili hiç bir gerekçe gösterilmemiş olması herkesi şaşırttı.

ÇOK OKUNANLAR