GÜNCEL

Gazete Duvar'da deprem! İki Genel Yayın Yönetmeni'yle yollar ayrıldı

Gazete Duvar Genel Yayın Yönetmeni Ali Topuz ve Duvar English Genel Yayın Yönetmeni Cansu Çamlıbel, Twitter'dan yaptıkları paylaşımla kuruma veda ettiklerini açıkladı.

Gazete Duvar'da deprem! İki Genel Yayın Yönetmeni'yle yollar ayrıldı

Gazete Duvar’ın kuruluşundan itibaren genel yayın yönetmenliği görevini üstlenen Ali Topuz, kurumdan ayrıldığını açıkladı. Topuz’un ardından ‘Duvar English’ Genel Yayın Yönetmeni Cansu Çamlıbel ile gazetenin yazarları Bahadır Özgür, Şenay Aydemir, Hakkı Özdal ve Ayşe Çavdar da ayrıldıklarını duyurdu.

 Ayrılığı Twitter’dan duyuran Topuz, “Her şeyin bir başı vardır bir de sonu. GazeteDuvar ile bir bağım kalmamıştır. Mesai arkadaşlarıma, yazarlara, okurlara binlerce teşekkürler” dedi.

 Eleştiren, kızan, öven herkese de şükranlarını sunan Topuz, “Hakkınızı helal edin. Bir kişiye hakkım helal değil. O kendisini gösterecek zaten” diye yazdı.

 CANSU ÇAMLIBEL DE AYRILDI

 Duvar English'in genel yayın yönetmenliğini üstlenen Cansu Çamlıbel de Topuz'un ardından görevini bıraktığını açıkladı.

 "Ali’nin davetiyle katıldığım GazeteDuvar ailesinde o olmadığı takdirde benim de olmam söz konusu olamaz" diyen Çamlıbel, "İyi gazeteciliğe inanan ve destek veren herkesle nasılsa yine yeniden buluşuruz. Bu kadar kıymetli bir çabaya bu şekilde veda ediyor olmak kalbimizi kırdı elbet" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar