GÜNDEM

Garanti BBVA’dan Müşterilerine Müjde! Kampanyalı İhtiyaç Kredisi Verilmeye Başlandı!

Garanti BBVA müşterileri için uygulayacağı kampanyalı ihtiyaç kredisi hakkında detayları açıkladı. Banka 50 bin TL değerine kadar ihtiyaç kredisini banka müşterilerine %1,59, %1,94 ve %1,84 faiz oranları ile sunacak.

Garanti BBVA’dan Müşterilerine Müjde! Kampanyalı İhtiyaç Kredisi Verilmeye Başlandı!

Garanti Bankası kredi kartı, mevduat hesabı, maaş hesabı ve banka kartı sahibi olan müşteriler maksimum 50 bin TL değerine kadar ihtiyaç kredisini kampanyalı şekilde kullanacaklar. Bu kapsamda başvuruların ise şubelerden kabul edileceği belirtildi.

Garanti BBVA’dan 10 Bin TL Kampanyalı İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası kampanyalı ihtiyaç kredisini 10 bin TL olarak talep eden müşterileri için 413 TL’lik aylık ödeme planı taksitleri hesaplayacağını duyurdu. Bu uygun aylık taksitlerin hesaplanması için ise 10 bin TL ihtiyaç kredisi için %1,94 faiz oranı ve 36 ay vade süresi kullanılıyor. Krediden yararlanmak isteyen müşterilerin ise

2023 yılı içinde Garanti BBVA şubelerinden gerekli evraklar ile başvuru yapacakları belirtildi.

Garanti BBVA’dan 15, 20 Bin TL Kampanyalı İhtiyaç Kredisi

Kampanyalı krediyi 15 bin TL tutar üzerinden almak isteyenler Garanti BBVA müşterileri ise daha uygun aylık ödeme planı taksitlerini kredi faiz oranının %1,84’e çekilmesi kapsamında ödeyecekler.

Bankadan 15 bin TL ihtiyaç kredisi alımında 36 ay vade ve %1,84 faiz oranından yararlanılacak. Bu kapsamda kredi taksitleri ise 608 TL olarak hesaplanıyor.

Garanti BVVA ihtiyaç kredisi seçeneğinde yer alan 20 bin TL değerindeki kredi tipi ise 811 TL gibi düşük bir ödeme planı taksiti ile müşterilere sunuluyor. Bu kredi için 36 ay vade süresi tanımlanırken, faiz oranı ise %1,84 olarak tutulmaya devam ediliyor. 

Maksimim limit üzerinden tem 51 bin TL kampanyalı ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler ise %1,59 faiz ve 36 ay vade imkanından yararlanacaklar. Yapılan açıklama kapsamında bu kredinin aylık ödeme planı taksitlerinin 1.933 TL olarak hesaplanacağı duyuruldu.

Şartlar Ve Başvuru

Garanti BBVA kampanyalı ihtiyaç kredisini almak isteyenler, 18 yaşını doldurmuş olma, maaş bordrosu sunma, 1500 puanlık kredi notunun altında bir kredi notuna sahip olmama şartları ile bu kredilerden yararlanacaklar. Başvuru için kişilerin TC kimlik kartı fotokopisi, maaş bordrosu, isme düzenlenmiş bir adet fatura ile kendirline en yakın Garanti BBBVA şubesine giderek, ‘’kampanyalı kredi başvuru talep formu’’ doldurmaları gerektiği belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar