GÜNDEM

Garanti BBVA'da Kredi Miktarına Göre Faizler Düşüyor! Bankadan İhtiyaç Sahibine Özel Kredi!

Acil nakit ihtiyacı olanlar için çözüm Garanti BBVA'da! Krediye göre değişen faiz oranı sunan bankadan önemli açıklamalar geldi. Nakite sıkışan banka müşterilerine özel kredi teklifleri sunuluyor.

Garanti BBVA'da Kredi Miktarına Göre Faizler Düşüyor! Bankadan İhtiyaç Sahibine Özel Kredi!

Garanti BBVA, son zamanlarda kredi üzerine önemli bir atılım gerçekleştiriyor. Pek çok alanda kredi desteği veren ve finansman seçeneği sunan banka, bu sefer de müşterilerine olabildiğince düşük faiz ile kredi verme konusunda kararlı. İşte gelen son bilgilerle beraber Garanti BBVA'dan kredi açıklaması...

Kredi Faizleri Belli Oldu!

Garanti BBVA, resmi açıklamasıyla birlikte kredi miktarının arttıkça faiz oranının değiştiği konusunda bir ifadeye değindi. Öte yandan kerdi seçeneklerine baktığımızda da kredi miktarı, vade sayısı ve faiz oranları tek tek ortaya çıkıyor. Resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ise:

“Tüm ihtiyaç kredilerinizin maksimum vade limiti, kalan anapara bakiye toplamı 50.000 TL ve altında ise 36 ay, 50.000 TL ve 100.000 TL arasında ise 24 ay, 100.000 TL üzerinde ise 12 aydır” denildi.

50 bin TL Kredi İçin Şartlar!

Garanti'de 36 ay vadeli kredilerde faiz oranları diğerlerien göre biraz daha fazla gözüküyor. 15.000 TL'ye kadar %2,68 iken, kredi miktarı 50 bin TL'ye çıkartıldığında faiz %2,62 olarak belirleniyor. Sizler de Garanti BBVA mobil uygulamasını kullanarak krediye uygun olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Bu sayede kısa süre içerisinde kredi çekebileceksiniz. Ancak daha fazla detayı ve kafanızdaki soru işaretleri gidermek için size en yakın Garanti şubesine gitmeniz de doğru olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar