GÜNDEM

Garanti BBVA Müşterileri Anında 1000 TL Kazanıyor!

Garanti BBVA Müşterileri Anında 1000 TL Kazanıyor!

Garanti BBVA Müşterileri Anında 1000 TL Kazanıyor!

Garanti Bankası, müşterilerine bir kez daha avantajlı bir kampanya sunuyor. Mobil uygulama üzerinden yapacakları kredi kartı başvurusunda anında geri ödemesiz 1.000 TL hediye verileceği müjdesi verildi. Kampanya kapsamında ayrıca 10.000 TL'lik taksitli nakit avans kazanma şansı da sunuluyor.

Kampanya Detayları

Garanti BBVA müşterileri, 1-30 Nisan tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı ya da Money Bonus kredi kartı başvurusu yapan müşterilerin başvurularının onaylanması durumunda, ilgili kartlarıyla yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamalarına 1000 TL bonus kazanabilecekler. Ayrıca, bu kampanyadan yararlanan müşteriler, ayrıca 10 bin lira da taksitli nakit avans alma şansına sahip olacaklar.

Kazanılan bonuslar, 27 Mayıs - 27 Haziran 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek ve en çok kazanım sağlanan karta yüklenecek. Ancak, kullanılmayan bonuslar 28 Haziran 2023 tarihinde geri alınacak. Kampanya müşteri bazında olduğu için, bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilecek.

Son Başvuru Tarihi 30 Nisan 2023!

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri ve bonus kullanımları dahil değilken, internetten yapılan harcamalar ise dahil olacak. Son başvuru tarihi ise 30 Nisan 2023 olarak belirlendi. Bu nedenle, Garanti BBVA müşterilerinin kampanya şartlarını dikkatlice inceleyerek başvuru yapmaları gerekiyor.

Garanti BBVA, müşterilerine sağladığı avantajlı kampanyalarla her zaman öne çıkıyor. Bu kampanya da, yalnızca Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek ve Bonus kredi kartı ya da Money Bonus kredi kartı başvurusu yaparak müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Tek seferde yapacakları 1000 TL ve üzeri ilk harcamalarına 1000 TL bonus kazanma şansının yanı sıra, taksitli nakit avans alma imkanı da sunuluyor. Kampanyanın son başvuru tarihi olan 30 Nisan 2023'e kadar başvuru yapmayı unutmayın!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar