GÜNDEM

Garanti Bankası'ndan Duyuru Geldi: 1000 TL Ödeme Almak İçin Son Şans Denildi, Başvuru Yapın!

Garanti Bankası'ndan Duyuru Geldi: 1000 TL Ödeme Almak İçin Son Şans Denildi, Başvuru Yapın!

Garanti Bankası'ndan Duyuru Geldi: 1000 TL Ödeme Almak İçin Son Şans Denildi, Başvuru Yapın!

Özel bankalar arasında önemli bir yere sahip olan Garanti Bankası müşterilerine özel hazırladığı kampanyalar ve fırsatlarla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Teknolojik hareketlere olan özeni ve gelişime olan merakını her fırsatta dile getiren bankanın müşterilerine özel 1.000 TL tutarındaki chip para kampanyası ile ilgili detaylarda ayrıca açıklandı.

Şubeye Gitmeye Gerek Yok Denildi

Garanti BBVA dijital varlıklarla doludizgin hizmet sunmaya devam ediyor. Dijital bankacılık kapsamında oldukça ileri bir konumda bulunan bankanın yeni müşterilerine özel olarak sunduğu chip para kampanyası da oldukça dikkat çekti.

 Evinden ya da iş yerinden şube derdi olmadan Garanti BBVA'lı olan kişilerin ilk harcamasına özel olarak 1.000 TL chip paranın verileceği ve kampanya ile ilgili detaylarda banka tarafından ilan edildi. 31 Mart tarihine kadar başvuru yapanlara özel olarak sunulan bonus fırsatı için dijital kanal yoluyla Garanti BBVA'lı olmanın gerektiği eklendi.

Money Bonus kredi kartı ve Bonus Kredi kartı başvuruları için geçerli olan kampanyada tek seferde 1.000 TL harcayan yeni Garanti Bankası müşterilerine özel olarak 1.000 TL bonus verileceği ifade edildi. Mobil bankacılık ya da internet adresleri üzerinden yapılan başvuruların kampanya için gerekli olduğu haberi de duyuruldu. Böylece yeni Garanti Bankası müşterileri için şubeye gerek kalmadan kredi kartı başvurusu imkânı üzerine bonus fırsatı haberi de duyuruldu. Garanti BBVA yeni teknolojik gelişmeler ve detaylarla müşterilerinin yanında yer almaya devam ediyor.

Katılım Şartlarının Detayları 

Bonus fırsatı sunan Garanti BBVA'nın kampanyasına katılım şartlarında bütün detaylar ayrıntılı bir şekilde duyuruda yer aldı. Şubeye gitmeden sadece mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanalları yoluyla yapılması istenen kredi kartı başvurularından sonra başvurusu onaylanan müşterilerin 1.000 TL tutarındaki ilk harcamasına özel 1.000 TL tutarında bonus puanın kartın hesabına ekleneceği ifade edildi.

1 ile 31 Mart tarihleri arasında yapılan başvuruların geçerli olacağı da eklendi. Garanti BBVA'lı olan yeni müşteriler için bir seferliğine sunulan bonus fırsatı için şube derdi olmaması vatandaşlarında dikkatini çeken önemli ayrıntılar arasında yer aldı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar